Od sutra krećem na dijetu

Od sutra krećem na dijetu

 

Kada bi vam neko rekao da možete da radite posao koji nema fiksno radno vreme, a koji možete da obavljate na bilo kom mestu na svetu, gde je potražnja za vama uvek prisutna da li biste verovali? Posao gde vam je plata u konstantnom porastu, a nije vam čak ni potrebna fakultetska dipoloma? To je zanimanje iz kojeg možete odmah da pokrenete sopstveni biznis ili da se zaposlite u velikim intenacionalnim kompanijama, posao koji vam uvek i na svaki mogući način nudi više izbora.

Da li biste nam verovali na reč da ovakvo radno mesto zaista i postoji?

Postoji, a to možemo i da vam dokažemo.

Prema listi tima CNN-a za ekonomiju, među najplaćenijim zanimanjima nalaze se IT poslovi kao što su administratori, security menadžeri, inženjeri za testiranje kvaliteta proizvoda, analitičari baza podataka, programeri…

Kao presudni faktori za formiranje liste uzeti su u obzir visina plate i njen rast, lakoća zapošljavanja u toj branši, koliko je posao stresan i kolika je mogućnost napredovanja.

Ovo su podaci iz sveta. Ako ste mislili da je situacija u Srbiji drugačija, varate se, još je gora.

Situacija na srpskom tržštu rada što se tiče IT profesija je takva da je više oglasa za posao nego prijava!

To može da se promeni već od danas, ali je potrebno napraviti onaj najteži korak – PRVI.

Trenutno je na sajtu Infostuda otvoreno 55 radnih pozicija gde je potrebno poznavanje Linux  operativnog sistema.

Samo u Beogradu se trenutno traži 28 QA inženjera. To su ljudi koji testiraju nove aplikacije ili website-ove da li i koliko dobro rade. Postoje čak 73 otvorene pozicije za koje je potrebno SQL znanje, dok je poređenja radi trenutno potrebno 9 android developera.

Zakažite razgovor sa našim predavačima koji će vam besplatno dati savete za karijerno usmeravanje u IT industriji i zajedno sa vama, prema vašim željama i ciljevima, odrediti koja je oblast odgovarajuća za vas.

Prijavite se