Sertifikacija

Sertifikacija – potvrda Vašeg znanja i ekspertize

Ukoliko želite da Vaše znanje i veštine potvrdite svetski priznatim sertifikatom u datoj oblasti neophodno je da položite ispit u regulisanoj sredini. Koji god sertifikat da izaberete izvesno je da ćete ispit moći da polažete u jednom od tri svetski priznata testing centra. Sva tri su dostupna u našim prostorijama.

Proces je kreiran da bi bio što jednostavniji za vas koji polažete i Vaš ispit zakazujete potpuno online. Naši savetnici su Vam dostupni ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko toga koju sertifikaciju da izaberete a koja je najbolja opcija za Vašu karijeru i razvoj.

Kryterion testing centar omogućava polaganje ispita preko 200 različitih sertifikacionih tela, pokriva svaku industriju a jedan je od fleksibilnijih provajdera jer je testiranje potpuno online.

PSI online testing centar je najpoznatiji po tome što je u testing svet uveo AWS i ISACA sertifikaciju. Od nedavno u ovom testing centru ekskluzivno mogu da se polažu najtraženiji svetski ispiti u domenu finansijskih usluga.

Pearson VUE je trenutni lider na tržištu pružanja ispita za sve značajne svetske sertifikacije. Pokriva sve industrije i sve nivoe kompleksnosti. Svakom kandidatu je neophodan nalog na Pearson VUE portalu na kome može da prati svoj sertifikacioni put koji je nezavisan u odnosu na trenutnog poslodavca.

Pogledajte ostale obuke koje organizuje ATC: