O nama

KO SMO MI? ADMIN TRAINING CENTER [ATC]. 

ZAŠTO SMO OVDE? DA SA VAMA PODELIMO ŠTA ZNAMO.

ATC je mesto okupljanja i IT entuzijasta i iskusnih profesionalaca. Mesto gde možete započeti svoju karijeru ili je unaprediti. Mi smo edukativni centar za specijalizovane obuke iz oblasti informacionih tehnologija.

Na upit možemo da organizujemo specijalizovane obuke prilagođene poslovnim potrebama IT timova u oblasti serverske administracije (bez obzira na platformu), bezbednosti (CISSP obuka), IT menadžmenta (ITIL) kao i Cisco obuke (CCNA, CCNP).

ATC računarska laboratorija je opremljena vrhunskim Fujitsu serverima i radnim stanicama, NetApp storage uređajima kao i HP i Cisco mrežnom opremom.

Ovakvim pristupom edukaciji, kroz usmerenu obuku za rad u specifičnom okruženju, polaznici imaju jedinstvenu priliku da nauče ne samo metode rada sa određenim procedurama i programima, već i rešavanje simuliranih problema koji se najčešće javljaju sa određenom kombinacijom opreme i platforme. Obuka u ovakvim uslovima je u stvari priprema polaznika za budući posao gde posle praktičnog treninga može da obavlja sve poslove koje zvanje administratora određene platforme podrazumeva.

ATC je i ovlašćeni Pearson Vue i Kryterion testing centar ukoliko želite da steknete neki od međunarodno priznatih IT sertifikata.

CompTIA kursevi

ATC, kao jedini ovlašćeni CompTIA partner u regionu, nudi zvanični CompTIA program obuka. CompTIA je provajder profesionalnih sertifikata u oblasti informacionih tehnologija koji nisu vezani za distributere hardvera i softvera. CompTIA sertifikati koji su stečeni nakon januara 2011. važe 3 godine.

Microsoft Kursevi

Microsoft kursevi su koncipirani tako da obuče polaznike za korišćenje, administraciju i implementaciju Microsoft tehnologija koje se zasnivaju na Windows Server platformi. Sa stečenim znanjem na obukama, koje se rade po zvaničnom Microsoft programu, polaznici se pripremaju za polaganje MCSA i MCSE ispita. Pored teorijskog dela, polaznici tokom obuke svoja znanja upotrebljavaju i kroz praktičan rad u mnogobrojnim laboratorijskim vežbama. Obuke vode sertifikovani Microsoft predavači.

Linux Kursevi

Linux kursevi su osmišljeni tako da polaznici mogu da ih pohađaju na onom nivou koji im je potreban i za koji imaju predznanje. Obuke mogu da pohađaju svi zainteresovani, od onih koji nemaju predznanje iz Linux administracije, do IT entuzijasta koji žele dodatno usavršavanje i sticanje novih znanja i veština. U Admin Training Centru polaznike obučavaju aktivni L3 Linux Administratori.

Software Quality Assurance kursevi

Popularno nazvan – QA kurs je naše malo edukativno čedo. Ovaj kurs je nastao iz potrebe tržišta na kome nije bilo dovoljno IT kadra koji poznaje osnovne alate i filozofiju jednog testera aplikacija. Danas iz naše učionice izlaze nove generacije QA inženjera od kojih svi imaju veštine koje uspešni poslodavci traže.

Započnite svoju karijeru – U Admin Training Centru.