Online marketing i komunikacija

Osnovna tema kursa za online marketing i komunikaciju je rad u oblasti marketinga, oglašavanje na internetu i istraživanje tržišta. Obuka pruža znanja polaznicima kako da na osnovu istraživanja i dobijenih rezultata, obezbede adekvatan rast i razvoj poslovanja određene firme.

Jedan od najvažnijih zadataka online marketinškog stručnjaka jeste da u velikoj količini informacija istakne one koje su najbitnije kako bi obezbedio pažnju svoje ciljne grupe.

Drugi najvažniji zadatak jeste kada se osvoji tražena ciljna grupa, da im se zadrži pažnja na našem proizvodu, usluzi, brendu, firmi….

I treći ali ne i najmanje bitan zadatak jeste da se ta ista ciljna grupa pozove na akciju, odnosno na korišnjenje naših usluga, proizvoda itd.

Online marketing je kompleksno osmišljavanje pozicioniranja i reklamiranja nekog prozvoda /firme na online tržištu. U današnje vreme je možda i najbitniji upravo zbog toga što je i najbrži, dolazi do ogromnog broja korisnika ali baš zbog toga treba biti dodatno oprezan jer koliko brzo neka firma ili proizvod mogu dobro da se pozicioniraju i predstave na online tržištu, isto tako  i veoma lako mogu da se diskredituju i loše kotiraju kod ogromnog broja korisnika.  Zbog toga je veoma bitno da vam imiž formira i održava stručna osoba  obučena za taj posao.

Prijavite se za ovaj kurs

Za sve dodatne informacije o terminima, predavačima, dinamici obuke nas možete kontaktirati putem:

E-mail adrese: info@atc.rs
Telefona 011/4409-414

Adresa održavanja kursa:
Studentski trg 4, 11000 Beograd

Broj časova: 16

CENA: 150 €

ATC pogodnosti

  • Svaki polaznik ima svoj računar i kompletno radno mesto
  • Praktične vežbe u IT radionici
  • Savremena računarska laboratorija
  • Sertifikovani predavači sa inženjerskim iskustvom
  • Pripreme za polaganje zvaničnih ispita
  • Pristup online prezentacijama
  • Mogućnost plaćanja u ratama

Pogledajte ostale obuke koje organizuje ATC: